Prantsuse luksustoidupoes müüakse 70 000 euroseid veine ({{contentCtrl.commentsTotal}})

Foto: Siim Lõvi /ERR

Eestis toimunud toidumessil käis La Fayette'i toitlustusosakonna direktor Julian Powell, kes puutub oma igapäevatöös kokku kõige luksuslikemate toidukaupadega. Powell lubas, et vaatab messil põnevusega ringi, kas leidab midagi uut poe tootevalikusse.

2000 ruutmeetril asuva toidupoe valikus on olnud nii sitikaid kui ka konnakoibasid. Kuigi poes müüakse tooteid kogu maailmast, siis ükski Eesti toiduaine pole veel La Fayette'is poeletile jõudnud. "Ootan huviga, et neid avastada," ütles Powell ETV saates "Ringvaade".

Luksusliku toidupoe kõige menukamad tooted on hanemaksapasteet ja trühvlisool. Paar korda aastas õnnetub klientidele müüa ka 70 000 eurost veini. "Meil on veine, mis lähevad tagasi 1960ndatesse aastatesse," ütles Powell.

Kolm päeva kestnud Tallinna toidumessil oli väljas ligi 200 eksponenti, kes tutvustasid toidumaailmaga seotud tooteid, seadmeid, teenuseid ja lahendusi.

Toimetaja: Rutt Ernits

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: