Marko Reikop sõi veel jälgimat asja kui Vietnamist toodud prussakas

Laupäeval toimub Tallinna linnamuuseumis näituse "100 aastat argipäeva"
raames toidutöötuba "Raudse eesriide taga. Põnevad leiud vennasrahvaste toidulaualt". Marko Reikop tegi soojendust, süües magusat lambarasva ja hapukoorega teed vennasrahvaste menüüst.

Reikop kommenteeris ETV saates "Ringvaade", et suhkruga maitsestatud lambarasv oli veel jälgim kui prussakas, mille ta hiljuti Vietnami reisilt kaasa tõi.

"Oh sa ramp, kui õudne. See on peaaegu kõige halvem asi, mis ma üldse elus söönud olen. Kuidas see nii halb on? See on lambarasva maitsega ja siin on veel suhkur ka. See on tõesti jälk. Ma sõin siin paar päeva tagasi lutikat, ma arvan, et see lutikas on parem kui see," kommenteeris Reikop kirgiiside rahvusrooga.

Aprikoosidega hernesupp tundus Reiopile pärast lambarasva lausa hõrgutis. "Pärast lambarasva on täitsa oivaline toit," lausus ta.

Toimetaja: Rutt Ernits

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: