Reimo Sildvee maitses söödavat taldrikut: pole sugugi halvem kui näkileib ({{commentsTotal}})

Suvel Põlvas toimuv Instikurmu festival, kus juba möödunud aastal kasutati platstopside vähendamiseks Topsiringi abi, võtab sel aastal kasutusele söödavad taldrikud, mis on valmistatud nisukliidest. "Terevisiooni" saatejuht Reimo Sildvee proovis, kuidas taldrik maitseb.

Intsikurmu festivali peakorraldaja Mihkel Kübar sõnas "Terevisioonis", et samm-sammult on nad juba varem näinud vaeva, et vähendada ühekordsete nõude kasutamist. "Restoranid on näiteks kasutanud ka tavanõusid," tõi ta välja ning selgitas, et sel aastal kasutatavad söödavad nõud kõdunevad kompostihunnikus nädala ajaga.

Kõdunemise kõrval on need taldrikud täiesti kõlbulikud ka söömiseks. "Ei ole sugugi halvem kui klassikaline näkileib," sõnas saatejuht Reimo Sildvee pärast maitsmist.

Lisaks on kasutuses ka nädalaga lagunevad kahvlid ja noad, mis Kübara sõnul siiski söödavad ei ole.

Toimetaja: Kaspar Viilup

Allikas: "Terevisioon"



ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: