Aasta noorkokk tutvustas presidendi vastuvõtul pakutavaid suupisteid
Marko Reikop tegi intervjuu aasta noorkoka Andra Hollandiga, kes tutvustas väikest valikut ERM-is toimuval pidulikul vastuvõtul pakutavatest suupistetest.
Hollandi tutvustatud suupisteteks on soolasiia tartar vutimuna ja karaski tšipsiga, maapirni panna cotta tatra lameleival forellimarjaga ning hirve rostbiif kuusemajoneesi ja frititud samblaga. Tema sõnul maitseb inimestele kõige enam soolasiia tartar.
"Eestlane armastab kindlasti puhtaid maitseid, aga selline, mida välismaalastele pakkuda, on kindlasti midagi pardilihast," tõi Holland välja, milline võiks olla moodne Eesti rahvustoit.
EV100 pidulikuks vastuvõtuks valmistatakse 22 500 soolast suupistet ja üle 5000 magusa suupiste.
Toimetaja: Kaspar Viilup