Metsas kokkamine võimaldab maitseelamusi ({{contentCtrl.commentsTotal}})

Foto: ERR

Hele-Mai Alamaal ja Merle Liivakul ilmus äsja raamat "Metsaköök", kus autorid õpetavad metsas kokkama.

"Ringvaate" reporterid Jüri Muttika ja Hannes Hermaküla katsetasid omal nahal, kas kaks meest, kel puudub söögitegemisharjumus, suudavad nende retseptide toel metsas ellu jääda.

Esmalt võeti loosi, et selgitada välja, kes ja millist toitu looduslikes tingimustes valmistama peaks. Retseptid araabia köögist pastani olid üsna nõudlikud, kuid reporterid said teineteisele seatud väljakutsetega lõpptulemusena suurepäraselt hakkama.

"Ma imestan, et suutsin selle valmis teha. Appi, ma oskan süüa teha!" ei varjanud Hermaküla oma hämmeldust. Toitudele ei vajanud kummagi poolt lisamist isegi igaks juhuks kaasa võetud ketšup.

Toimetaja: Helen Eelrand

Allikas: "Ringvaade"

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: