Viisakas serveerimine teenib külastaja mugavust ({{contentCtrl.commentsTotal}})

Foto: ERR

Teenindusõpetajalt Reelika Eerikult ilmus äsja raamat "Katame laua".

Teenindusõpetaja jagas oma teadmisi ka "Ringvaate" saatejuhile Marko Reikopile. Saate käigus selgus, miks mitmekäigulise söögikorra kõik nõud ei peaks korraga laual olema ning kuidas asetada lauale veiniklaase.

Nagu teenindusõpetaja märkis, ei nõua laua täiuslikult katmine väga suuri ohvreid. "Söönuks saab kindlasti ka ükskõik kuidas lauda kattes, aga serveerimine ei võta palju aega," leidis ta.

Toimetaja: Helen Eelrand

Allikas: "Ringvaade"

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: