Toomas Edur maitses Eesti tippkokkade roogi ({{commentsTotal}})

Eesti rahvusballeti kunstiline juht Toomas Edur maitses Eesti tippkokkade loomingut.

"Ma naudin head toitu, aga elus on hetki olnud, kus ma elasin väga kaua hotellis, sõin iga päev väljas, aga kui tagasi koju tulin, siis ma ei tahtnud mitte midagi, ainult lihtsat kodust toitu," rääkis Edur oma toidueelistusest ETV saates "Ringvaade".

Edurile serveerisid toite Haku peakokk Shuichi Shiraishi ning Ö ja Kaks Kokka toidumeistrid Martin Meikas ja Ranno Paukson.

"Põhirooga ma sööks väga palju, see on väga originaalne, ma ei ole sellist asja varem söönud," kiitis Edur Shuichi Shiraishi loomingut. Oma lemmikuks valis rahvusballeti staar aga Martin Meikasi loodud eelroa, mille põhikomponendiks oli seller. "Hea kokanduse põhimõte ongi, et heast asjast teha veel paremat," kommenteeris Edur.

Toimetaja: Rutt Ernits



elu
Jesper Parve

Jesper Parve astuks minema ja läheks koju, kui keegi temaga tüli norima tuleks

Jesper Parve kirjutas lugejate hinnangul eelmise aasta käsiraamatu "Mees. Otse ja ausalt". Parve käis "Ringvaate" stuudios rääkimas, mida mehed tegema peavad, et õnnelik olla. Peale selle tegi saatejuht Grete Lõbu Parvele ka mehelikkuse testi, kust tuli muu hulgas välja, et tülinorimisele vastaks Parve sellega, et astuks olukorrast lihtsalt minema.

ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: