Artikkel on rohkem kui viis aastat vana ja kuulub arhiivi, mida ERR ei uuenda.

Kas aasta parematest toiduainetest saab ka parima õhtusöögi?

Lõppeval nädalal toimunud toimunud Eesti toiduainetööstuse XI aastakonverentsil valiti välja aasta paremad toiduained.

Eesti Parima Toiduaine 2017 konkursi võidutooteks on Old Saare juust. Kuid erinevate kategooriate parimate toiduainete nimekiri on pikk.

Uudistesaate "Aktuaalne kaamera. Nädal" ajakirjanik Sander Loite tegi nende seast valiku ning proovis koos restorani Wicca peakoka Angelica Udekülliga järele, kas konkursil äramärkimist leidnud toiduaineid kokku pannes saab ka parima õhtusöögi

Toimetaja: Laur Viirand

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: