Kas aasta parematest toiduainetest saab ka parima õhtusöögi? ({{commentsTotal}})

Lõppeval nädalal toimunud toimunud Eesti toiduainetööstuse XI aastakonverentsil valiti välja aasta paremad toiduained.

Eesti Parima Toiduaine 2017 konkursi võidutooteks on Old Saare juust. Kuid erinevate kategooriate parimate toiduainete nimekiri on pikk.

Uudistesaate "Aktuaalne kaamera. Nädal" ajakirjanik Sander Loite tegi nende seast valiku ning proovis koos restorani Wicca peakoka Angelica Udekülliga järele, kas konkursil äramärkimist leidnud toiduaineid kokku pannes saab ka parima õhtusöögi

Toimetaja: Laur Viirand



ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: