"Totu Kuul" keskendub pidulauale ja eesti rahvusköögile ({{commentsTotal}})

Foto: ERR

Artemi Troitski saate "Totu Kuul" peateemaks on pidulaud ja eesti rahvusköök.

Suurte pidustuste ja rikkalike söömaaegade eel räägivad Haapsalu restoraniomanik Jaanus Kalm ning ajakirjanik Juku-Kalle Raid saatejuht Artemi Troitskile, kuidas on meil kombeks juua ja mida peale hammustada.

Saade "Totu Kuul" on eetris 16. detsembril kell 20.30 telekanalis ETV+, vaadata saab eestikeelsete subtiitridega.

Toimetaja: Rutt Ernits



Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: