"Totu Kuul" keskendub pidulauale ja eesti rahvusköögile ({{commentsTotal}})

Artemi Troitski saate "Totu Kuul" peateemaks on pidulaud ja eesti rahvusköök.

Suurte pidustuste ja rikkalike söömaaegade eel räägivad Haapsalu restoraniomanik Jaanus Kalm ning ajakirjanik Juku-Kalle Raid saatejuht Artemi Troitskile, kuidas on meil kombeks juua ja mida peale hammustada.

Saade "Totu Kuul" on eetris 16. detsembril kell 20.30 telekanalis ETV+, vaadata saab eestikeelsete subtiitridega.

Toimetaja: Rutt Ernits



ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: