"Ringvaade" uuris, kuidas toiduaineid kergemini koorida ({{commentsTotal}})

Foto: ERR

Grete Lõbu ja Marko Reikop proovisid järgi ühe Youtube'i video, kus õpetati kiiremini koorima keedetud muna, küüslauku ning keedetud kartulit. Tulemused ei olnud aga kuigi õnnestunud.

"Ringvaate" stuudios prooviti kolme erineva toiduaine koorimist. Esimeseks õpetuseks oli külma vee ning kokteilisegaja abil keedetud muna koorimine, mis aga kuigi hästi ei õnnestunud. "Kõik kohad on vett täis ning munal on ikka veel koor peal - samas muna on niisamagi kerge koorida," tõdes Marko Reikop.

Absoluutselt ei õnnestunud ka küüslauguküüntelt koore maha saamine pelgalt supipotis raputamise abil. "Tuleb ettevaatlik olla, sest kui minna samasuguse hooga peale nagu mina, siis on lisaks koorimata küüslauguküüntele ka põrand sodi täis," ütles Reikop.

Mitmete nippide abil oleks pidanud kergemini õnnestuma ka keedetud kartuli koorimine, kuid seegi kujunes vaid üheks räpaseks ebaõnnestumiseks. "Internet on täis igasugu pahna, mida ei tasu uskuda," kinnitasid saatejuhid ühest suust.

Toimetaja: Kaspar Viilup



Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: