Hannes Hermaküla käis pagaritöökojas õpipoisiks ({{commentsTotal}})

Hannes Hermaküla käis aasta parimas praktikakohas Gurmeeklubis proovimas, kui keeruline on valmistada kokakunsti võhikul üks tõeline Itaalia hõrgutis ehk Limoncello kook.

"Appi, see ei ole üldse nii lihtne," tõdes Hermaküla pärast esimesi katsetusi ETV saates "Ringvaade".

Kokk Imre Kose lohutas, et Hermaküla veidi ebaühtlase täidise katab besee. "Seal tuleb see moment, et nad peavad kaupluses ühesugused välja nägema, nüüd hakkame seda timmima," tõdes Kose, et koogi välimus on tegelikult arvatust olulisem.

Kose andis värskele praktikandile hindeks neli pluss. "Praktika mõte ongi see, et ta omandaks õiged töövõtted, kogenud praktika juhendaja hoiab tal silma peal," paljastas Kose, kes on kokku puutunud väga erinevate õpipoistega.

Kose lisas, et praktikandid on kööki tore lisa. "See on põnev ka töötajatele, nad saavad suhtlemisel töökeskkonnas ise uue kogemuse," selgitas ta.

Eesti tööandjate keskliidu esmakordselt korraldatava parima praktikakoha konkursi eesmärgiks on tunnustada ja tõsta esile neid Eesti ettevõtteid, kes panustavad märkimisväärselt kutseõppuritele ja tudengitele praktikavõimaluste või õpipoisiõppe pakkumisse, aidates lähendada kooliharidust ja reaalse tööturu vajadusi.

Toimetaja: Rutt Ernits



ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: