Galerii: Bocuse d'Or kokkade võistlus toidumessil

Kuueteistkümnes Tallinna toidumess tõi Eesti Näituste messikeskusse kolmeks päevaks kokku Eesti toiduainetööstuse, hotellinduse, toitlustuse ja toidumüügi kõigi sektorite esindajad ning huvilised naabermaadest.
Messi raames toimus ka mitmesuguseid võistlusi. Täna õhtul võistlesid toidumessil viis tippkokka Eesti esindamise õiguse eest Bocuse d'Or võistlusel, hellitusnimega Kokkade Olümpial.
Osalesid Dmitri Fjodorov (restoran Cru), Pavel Gurjanov (restoran Cru), Taigo Lepik (Vabariigi presidendi kantselei), Dmitri Rooz (restoran Farm) ja Vladimir Upeniek (restoran Piparmünt). Võitjaks osutus Dmitri Rooz.
Aastal 2010 võitis Dmitri Rooz Bocuse'i Eesti eelvooru, kuid finaali ei pääsenud. "Sellepärast olengi siin. Mõte mitte-edasipääsemisest ei andnud rahu," sõnas Dmitri. "Võtsin vastu otsuse, et pean pääsema Lyoni. Tegin kõik selle jaoks, et sinna jõuda."
Toimetaja: Mari Kartau