Taevarestoran toob Eestisse Bocuse d’Ori võitnud Serge Vieira

Juuli lõpus pakub Tallinnas Dinner in the Sky raames roogi tippkokkade mainekaima võistluse Bocuse D’Ori võitnud kokk.
Serge Vieira võitis kokkade olümpiaks kutsutud ülemaailmse kokandusvõistluse Bocuse d’Ori 2005. aastal. Lisaks kõrgeimale autasule on tema restorani Prantsusmaal Chaudes-Aigues’s tunnustatud lausa kahe Michelini tärniga.
Taevasöömingute peakorraldaja Risto Meigase sõnul on Serge Vieira tõeline kokakunsti talent, kes on saavutanud kõige ihaldatumad auhinnad selles valdkonnas.
Tunnustatud Portugali päritolu Prantsuse kokk ammutab inspiratsiooni loodusest ja värskest toorainest ning suurt täpsust ja ilumeelt toitude serveerimisel. Meisterkoka õhtusöögi toiduelamust täiendab muusikalise etteastega Nele-Liis Vaiksoo, kes esitab kuulsaid armastuslaule.
Serge Vieira toite saab taevarestoranis maitsta 29. ja 30. juulil.