Kõige ausamad kriitikud hindasid Eesti parima restorani roogasid ({{commentsTotal}})

Foto: ERR

Neli last hindasid saates "Hommik Anuga" Eesti parimaks restoraniks tunnustatud Noas neljakäigulist einet.

Noa peakokk Tõnis Siigur serveeris lastele marineeritud ja küpsetatud austreid, sooja röstitud porrulauku, seapeki sisse keeratud veiseliha ning seentest valmistatud desserti.

"Las nad proovivad neid kõige kummalisemaid toite, mis meil tegelikult on. Ma arvan, et see tagasiside on tunduvalt kihvtim, kui see, et ma pakun jäätist, mis ongi hea jäätis;" kommenteeris Siigur ise.

Vaata videost, mida lapsed Noa menüüst arvasid ning kuidas maitses.

Toimetaja: Kerttu Kaldoja



Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: