Marko Reikop mekkis Kopenhaagenis 3500 aasta vanust õlut ({{contentCtrl.commentsTotal}})

Foto: AP/Scanpix

Saatejuht Marko Reikop tutvus lähemalt Kopenhaageni toidukultuuriga ja maitses Taani rahvusmuuseumis 3500 aasta vanust õlut.

"Kui ma ütleksin, et te joote 3500 aastat vana õlut, siis te ei usuks. Tuleb öelda, et see maitse on tõesti hea,“ rääkis Reikop maitseelamusest.

Tegelikult ei ole muidugi tegemist 3500 aastat vaadis laagerdunud õllega, vaid täpse retseptiga märjukesest, mis valmis tuhandete aastate eest.

Lisaks õllele proovis Reikop ka Taani kuulsaid kaneelisaiu ning käis maailma parima restorani Noma ukse taga.

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: