Eestlased avastavad üha enam põnevaid vürtse
Eestlased armastavad oma toidulauda üha enam ka eksootiliste vürtsidega rikkamaks muuta ning seejuures on abiks Juta Raudnaski värske raamat "Tervislikud vürtsid ja ürdid".
Kui üldiselt on eestlased vürtside kasutamisega ettevaatlikud, siis Juta Raudnask on selles osas julge katsetaja. "Olen ise selle teema fanaatik. Olen ka palju reisinud ja selle pisiku nii sisse saanud. Tegelen Eestis ka vürtside müümisega," rääkis Juta Raudnask ETV saates "Ringvaade".
Tema sõnul kasutavad eestlased oma toidulaual vürtse üha julgemalt.
"Seda, et praktiliselt iga vürts omab tervet nimekirja tervislikke omadusi, ei tea paljud siin. Viiruste hooajal võib ka vürtsid appi võtta, neid söögi sisse panna ja nii ennast ravida," rääkis Raudnask.
Tal oli ka saates kaasas terve hulk huvitavaid vürtse - kaneelipuu õied, erinevad piprad ja praksuv suhkur.
Toimetaja: Silver Kuusik