ETV+ viib tippkokad Eesti maitsete otsingule
Reedeti saab ETV+ vahendusel kaasa reisida seitsme tippkokaga, kes avastavad kulinaarseid elamusi ja maitseid Eesti erinevais paigus Setumaalt Kihnu saareni.
Eestimaisest toidust rääkides meenuvad paljudele esmalt kilu, mulgikapsas ja verivorstid, aga sellega kohalik toidukultuur ei piirdu. ETV+ saates "Maitserännak Eestimaal" võtavad seitse tunnustatud peakokka endale ülesandeks avastada erinevate piirkondade põnevaid maitseid ja kombeid. Nii proovitakse näiteks hülgeliha ja küpsetatud silmusid, tutvutakse setu pulmalaua ja tänapäevase mõisaköögi kultuuriga ning uuritakse, mida söövad sportlased või millist menüüd pakutakse restoranis lemmikloomale.
Maitserännakule viivad vaatajad Roman Zaštšerinski, Pavel Gurjanov, Dmitri Fomenko, Dmitri Fjodorov, Timofei Monahhov, Egor Porulev ning Marko Sõmer.
"Maitserännak Eestimaal" on ETV+ eetris reedeti kell 20.30. Sarja esimesi osasid saab koos eestikeelse tõlkega järele vaadata Jupiteris.
Toimetaja: Rasmus Kuningas