Anett ja Fredi valmistasid kanepiseemne kepikestest maitsvat rooga

Eesti Laulu ülekande ajal läksid ETV eetrisse finalistide rohepealinna-teemalised postkaardid erinevatest Tallinna paikadest.

"Ma olen rets kartulifänn. Ma ei tea kedagi, kes fännaks kartulit nii nagu mina," tunnistas Fredi süüa tehes.

"Kanepikepike sisaldab endas palju magneesiumi ja proteiini," sõnas peakokk Tago Põldma. "See on väga hea lihaasendus."

Kanepiseemne kepikeste tootmise CO2-jalajälg on 24 korda väiksem näiteks veiseliha tootmisest.

Toimetaja: Maiken Tiits

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: