"Terevisioonis" õpetati tarretisetorti kaunistama

$content['photos'][0]['caption'.lang::suffix($GLOBALS['category']['lang'])]?>
Põrsas Peppa tort Autor/allikas: ERR

"Terevisioonis" oli külas Toiduvabriku omanik Jelena Nikulina, kes valmistas põrsas Peppast inspireeritud tarretisetorti.

Esmalt valmistas Nikulina suhkrumassist põrsas Peppa tordikaunistuse. Nikulina sõnul on suhkrumassist kaunistuste tegemine hea lahendus, sest sel juhul võib kaunistused pärast ka ära süüa.

Enne saadet sai Nikulina valmis ka tavalise biskviiditordi, mida seejärel saates kaunistama hakkas. Kõigepealt kaunistas ta tordi marjadega, lisades igale marjale natuke kreemi, et see tordi peale paremini kinni jääks. Seejärel valas ta peale jahtunud tarretise, mille valmistamiseks kasutas ta liitri vett, 45 grammi lehtželatiini ja 200 grammi suhkrut.

Hiljem kaunistas ta tordi rohelist värvi toorjuustukreemi ja põrsas Peppa kujuga.

Toimetaja: Victoria Maripuu

Allikas: "Terevisioon"

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: