Vähendame toidu raiskamist: jaga retsepte, mida toidujääkidest valmistada

ERR-is algas keskkonnakuu ning "Terevisioon" kutsub seetõttu inimesi üles jagama oma retsepte, millega on võimalik vähendada toidu raiskamist.

Kõige rohkem raisatakse Eestis toitu just kodudes. Olukorda aitab leevendada vaid see, kui inimesed suudaksid juba toitu ostes läbi mõelda oma nädala menüü ja ka retseptid.

Aadress err.ee/keskkonnakuu ootab inimeste retsepte ja fotosid roogadest, mida on võimalik valmistada just eelmiste päevade seisma jäänud jääkidest.

Toimetaja: Kerttu Kaldoja

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: