Galerii: "Suus sulav Eesti" võtab suuna Läänemaale

Saade "Suus sulav Eesti" seikleb 27. veebruaril Läänemaal, kus valmistatakse toitu just sellele piirkonnale omastest toorainetest.

Eestis on traditsiooniks saanud, et igal aastal keskendutakse ühe piirkonna maitsetele. 2020. aasta oli Läänemaa maitsete aasta. Põldmari, leeder, lestakala ja kartul - need on toorained, mida Läänemaalt rohkelt leiab ning mis sealsete inimeste toidulauda on rikastanud. Saate lõpuks jõuame Haapsalu linna, kus saatejuht Angelica Udeküll valmistab koos Antti Kammistega maitsva kartulisupi.

Saatejuht Angelica Udeküll, montaažirežissöör Vladlen Pobjaržin, toimetaja-produtsent Laura Kõrvits.

Toimetaja: Kaspar Viilup

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: