Retseptid: proovi valmistada 1930. aastate jõuluroogi

Tartu raekojaplatsilt eetrisse läinud "Terevisioon" uudistas 90 aasta taguseid jõululaua kombeid Eestis.

ERM-i teadur Anu Kannike esitles moodsa kodu jõulusuupisteid, mida hoolsad perenaised 1930. aastatel pakkusid.

Selle aja toidu üheks märksõnaks oli Kannikese sõnul kindlasti tervislikkus. Kindlasti ei loobutud ka traditsioonilisest seapraest ja süldist. Erinevalt tänapäevast söödi tol ajal tunduvalt rohkem metslinde.

Retseptid Autor/allikas: ERR

Toimetaja: Kerttu Kaldoja

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: