Proovi valmistada seenerisotot ja lillkapsa-brokolipüreesuppi

Kokk Kristjan Jekimov jagas "Terevisiooni" vaatajatele, kuidas valmistada seenerisotot ja lillkapsa-brokolipüreesuppi.

Jekimov ütles, et retseptid on üpris lihtsad ja toitude koostisosad on inimestel tihtipeale kodus olemas.

Risoto jaoks läheb vaja sibulat, võid, riisi ja seeni, soovi korral ka valget veini. Kaunistamiseks võib kasutada näiteks parmesani ja basiiliku lehti.

Püreesupi puhul on vaja lillkapsast ja brokolit ning kaunistamiseks võib kasutada röstitud seemneid ja pähkleid.

Vaata täpsemat õpetust videost.

Toimetaja: Victoria Maripuu

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: