"Suus sulav Eesti" retsept: magustoit silmudega ({{contentCtrl.commentsTotal}})

Foto: ERR

Jaanuari alguses alustas ETV eetris uus saade "Suus sulav Eesti", kus peakokk Angelica Udeküll sõidab mööda Eestit ringi, et tutvuda põneva toidumaailmaga ja katsetada uusi retsepte.

Silmumagustoiduks läheb vaja:

vahukoort;
suhkrut;
vaniljet;
toorjuustukreemi;
pohli;
marineeritud silme.

Sega kokku vahukoor, vanilje, suhkur ja toorjuustukreem. Serveeri koos silmude ja pohladega.  

Toimetaja: Rutt Ernits

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: