Hannes Hermaküla käis pagaritöökojas õpipoisiks

Video
28.03.2016 20:19
Rubriik: Elu

Hannes Hermaküla käis aasta parimas praktikakohas Gurmeeklubis proovimas, kui keeruline on valmistada kokakunsti võhikul üks tõeline Itaalia hõrgutis ehk Limoncello kook.

"Appi, see ei ole üldse nii lihtne," tõdes Hermaküla pärast esimesi katsetusi ETV saates "Ringvaade".

Kokk Imre Kose lohutas, et Hermaküla veidi ebaühtlase täidise katab besee. "Seal tuleb see moment, et nad peavad kaupluses ühesugused välja nägema, nüüd hakkame seda timmima," tõdes Kose, et koogi välimus on tegelikult arvatust olulisem.

Kose andis värskele praktikandile hindeks neli pluss. "Praktika mõte ongi see, et ta omandaks õiged töövõtted, kogenud praktika juhendaja hoiab tal silma peal," paljastas Kose, kes on kokku puutunud väga erinevate õpipoistega.

Kose lisas, et praktikandid on kööki tore lisa. "See on põnev ka töötajatele, nad saavad suhtlemisel töökeskkonnas ise uue kogemuse," selgitas ta.

Eesti tööandjate keskliidu esmakordselt korraldatava parima praktikakoha konkursi eesmärgiks on tunnustada ja tõsta esile neid Eesti ettevõtteid, kes panustavad märkimisväärselt kutseõppuritele ja tudengitele praktikavõimaluste või õpipoisiõppe pakkumisse, aidates lähendada kooliharidust ja reaalse tööturu vajadusi.

Toimetas
Rutt Ernits

Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}

Teade toimetusele edastatud

Sellelt Ip-aadressilt on ligipääs piiratud

Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar