"Ringvaade" uuris, kuidas toiduaineid kergemini koorida

Video
12.04.2016 20:49
Rubriik: Elu

Grete Lõbu ja Marko Reikop proovisid järgi ühe Youtube'i video, kus õpetati kiiremini koorima keedetud muna, küüslauku ning keedetud kartulit. Tulemused ei olnud aga kuigi õnnestunud.

"Ringvaate" stuudios prooviti kolme erineva toiduaine koorimist. Esimeseks õpetuseks oli külma vee ning kokteilisegaja abil keedetud muna koorimine, mis aga kuigi hästi ei õnnestunud. "Kõik kohad on vett täis ning munal on ikka veel koor peal - samas muna on niisamagi kerge koorida," tõdes Marko Reikop.

Absoluutselt ei õnnestunud ka küüslauguküüntelt koore maha saamine pelgalt supipotis raputamise abil. "Tuleb ettevaatlik olla, sest kui minna samasuguse hooga peale nagu mina, siis on lisaks koorimata küüslauguküüntele ka põrand sodi täis," ütles Reikop.

Mitmete nippide abil oleks pidanud kergemini õnnestuma ka keedetud kartuli koorimine, kuid seegi kujunes vaid üheks räpaseks ebaõnnestumiseks. "Internet on täis igasugu pahna, mida ei tasu uskuda," kinnitasid saatejuhid ühest suust.

Toimetas
Kaspar Viilup

Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}

Teade toimetusele edastatud

Sellelt Ip-aadressilt on ligipääs piiratud

Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar