Rikkalikust õunasaagist valmista tervislikke krõpse

Video
9.10.2016 14:43
Rubriik: Elu

Tänavune sügis on helde käega jaganud õunasaaki, mis paneb paljud inimesed kukalt kratsima, mida küll nende kõigiga peale hakata.

Elja Tarkuseaia perenaine Maily Kerdo tutvustas "Prillitoosi" saates lähemalt, kuidas valmivad ühed eriti maitsvad ja tervislikud õunakrõpsud.

Kerdo sõnul arvavad inimesed tänapäeval, et õuna kuivatamiseks on vaja puupliiti ja väga palju aega, kuid tegelikult käib kõik väga lihtsalt. Kiiremaks küpsemiseks soovitab ta lõigata õhukesed viilud ning valmistamiseks sobib täiesti tavaline praeahi. Lisaks võib maitseks õuntele peale puistata kaneeli.

45-50 kraadi juures tuleks õunu ahjus hoida umbes 12 tundi. Kerdo soovitab õhtul kella 20 ajal õunad ahju panna ning hommikuks on maitsvad krõpsud valmis.

Toimetas
Kerttu Kaldoja

Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}

Teade toimetusele edastatud

Sellelt Ip-aadressilt on ligipääs piiratud

Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar