Emadepäevaks valmista maitsev mokatort

Video
8.05.2016 14:24
Rubriik: Elu

Mitme kokaraamatu autor Lia Virkus valmistas pühapäeva hommikul "Prillitoosi" saates maitsva mokatordi, mida on hea mõned tunnid enne peo algust valmis teha ja külmkappi oma aega ootama panna.

Mokatordi põhi valmib digestive küpsistest ja võist. Peale käib toorjuustu, vahukoore ja kohviga segatud tarretatud kreem.

Kellel pole küpsiste purustamiseks spetsiaalset masinat, saab sama töö suurepäraelt tehtud ka tainarulli abil. Želatiini tuleb tavaliselt sulatada küll kuumaveevannis, kuid Virkus õpetab nipi, kuidas hakkama saada ka lihtsamalt madala kuumusega pliidiplaadil.

"Ma usun, et see tort meeldib küll paljudele emadele," selgitas Virkus, kelle sõnul on maiustus juba aastaid tema laual olnud põhjusel, et pole liiga magus ega vänge.

Tort tahab külmkapis vähemalt neli tundi seista. Kaunistada võib kohviubade või marjadega.

Toimetas
Kerttu Kaldoja

Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}

Teade toimetusele edastatud

Sellelt Ip-aadressilt on ligipääs piiratud

Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar