Eesti õpilasfirma näitas, kuidas valmib gurmeenäts
Eesti õpilasfirma Nätsum näitas "Ringvaate" otse-eetris, kuidas valmib gurmeenäts.
"See, mis me eetris teeme, on natuke lihtsustatud versioon. See pole päris see, mida me laboris teeme," rääkis firma tegevjuht Hannes Linno.
Õpilasfirma liige Liisbeth Mets ütles, et risk nätsu tegemisel on suur, sest koguseid tuleb väga täpselt arvutada.
Linno rõhutas, et tegemist on ökonätsuga, mistõttu on nende toode mõeldud sihtgrupile, kellele on tervislik toitumine oluline.
Saatejuht Marko Reikop kiitis Nätsumi entusiasmi. "Idee on väga kihvt ja loodetavasti murravad Eesti noored maailma ja müüvad gurmeenätsu igal pool," avaldas Reikop lootust.
Toimetaja: Rutt Ernits