Eesti insener asus leiba küpsetama: omatehtud leivast läheb tuju paremaks

Video
17.05.2016 20:04
Rubriik: Elu

Leiburi leivateo käigus valiti parim koduleib, mis jõuab ka poelettidele.

Tänavu on parima koduleiva autor Allan Toodo, kes oma kätetööd ETV saates "Ringvaade" tutvustamas käis.

Toodo ütles, et isetehtud leiva lõhn ja maitse on kirjeldamatu. "Ju mind ei ole poeleiva maitse rahuldanud ja peale selle on omatehtud leib märksa huvitavam ja kõikidele sugulastele, tuttavatele meeldib rohkem," rääkis Toodo, miks ta kodust küpsetist eelistab.

Hariduselt on Toodo insener ja hakkas leiba küpsetama tütre mahitusel. "Üldiselt on suur isu teha leiba ja tuju läheb endal ka paremaks," rääkis Toodo, miks talle leivategu meeldib.

Toodo on ise leiba küpsetanud juba kuus aastat. "Raha eest ma ei ole kordagi oma leiba müünud ja ära andnud. Rohkem toidan oma tuttavaid ja see on hea valuuta," rääkis mees, kes külakostiks alati omatehtud leiva kaasa võtab.

Mees tunnistas aga ausalt, et tänapäeva noored ei oska paraku enam leiba hinnata. "Ega nad eriti ei söö, ausalt öeldes. Aga on mul lapselapsi küll, kes ütleb, et vanaisa leib on parem kui muu asi," lausus Toodo.

Toimetas
Rutt Ernits

Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}

Teade toimetusele edastatud

Sellelt Ip-aadressilt on ligipääs piiratud

Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar