Vaata, kuidas tuntud isad köögis hakkama saavad
Isadepäeva hommikul võtsid telemaja köögis koha sisse poliitik Sven Mikser, muusik Reigo Ahven ja saatejuht Gaute Kivistik,et näidata, kuidas nemad toiduvalmistamisega hakkama saavad.
"Ma olen tegelikult pea kogu oma elu teinud süüa väga hea meelega. Olen isegi, muide, võitnud ühe kokasaate televisioonis ära, nii et mul ei ole sellega probleeme," rääkis Sven Mikser saates "Hommik Anuga".
Gaute Kivistiku sõnul on tema peres põhiline söögitegija. "Kahjuks pean ma nentima, et minu valmistatavate roogade hulk ongi umbes kümme," lisas ta.
Mikseri valik langes söögi tegemisel itaaliapärasele roale kanast ja pastast, Reigo Ahven otsustas valmistada kala ning Gaute Kivistiku käe all valmis tatrapuder munaga.
Meeste kinnitusel nende lapsed väga toiduga pirtsuta, lemmiktoitudeks on kodus sushi, pasta pestoga või näiteks kalasupp.
Pärast meeleolukat ühist toiduvalmistamist serveerisid isad oma road taldrikule ning seejärel istusid lauda lapsed, kelle ülesandeks oli ära arvata, kes millise roa valmistas.
Tatrapudru kiitsid kõik lapsed ühiselt väga maitsvaks, makaroniroog kanaga tunnistati samuti väga heaks. Lõhe koos praekartuliga kadus ka kiirelt taldrikult ning kiideti hiljem üheks kõige paremaks toiduks.
Gaute Kivistiku poeg Iko Julius arvas oma isa valmistatud roa kohe ära, kuna tatrapudru kõrvale serveeritud muna oli hea vihje. Ülejäänud toitude äraarvamine nii kergelt ei läinud.
Toimetaja: Kerttu Kaldoja