"Köögikultuur" tegi kartulitele promo

Lömmis kartulid (Foto: http://www.roosamanna.ee/)
10.02.2016 16:18

Raadio 2 "Köögikultuur" tegi kartulile veidi head promo ka ja tuuniis köögivilja ära.

Arvesta umbes 3-4 kartulit sööja kohta:

soovitud kogus kartuleid
vett
soola
4-5 spl õli
3-4 küüslauguküünt

Pese kartulid täiesti puhtaks, ära koori. Pane potti, vala peale külm vesi nii, et kartulid oleks enam-vähem kaetud, lisa soola. Keeda alates keema hakkamise hetkest 15 minutit. Kurna vesi ära ja lase kartulitel veidi jahtuda. Samal ajal tee valmis küüslauguõli – purusta küüslauk ja lisa see õlile, sega.

Pane kartulid ahjuplaadile, litsu nad kergelt laiaks ning pintselda mõlemalt poolt küüslauguõliga. Riputa enne ahjupanekut veel soolaga üle. Küpseta kartuleid 200 kraadises ahjus veel 20 minutit.
Kõrvale sobib näiteks kodujuust rohelise sibulaga.

Toimetas
Rutt Ernits

Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}

Teade toimetusele edastatud

Sellelt Ip-aadressilt on ligipääs piiratud

Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar