"Köögikultuur" tutvustas põnevaid toidutrende

TAI üheks tegevuseks on tervisliku toitumise propageerimine. (Foto: AFP/Scanpix)
18.08.2016 12:21

Toidublogija Kärt Puum kaardistas käesoleva ja järgmise aasta suurimad toidutrendid.

"On huvitav vaadata, kuidas eriti internetis kujuneb kokanduspõld, et mis on järgmised trendid," rääkis Puum Raadio 2 saates "Köögikultuur".

Puumi sõnul ennustatakse kohaliku tooraine kasutamise tõusu ning üha enam kasutatakse ära kõikide koostisosade kõik koostisosad. "Trend liigub järgmisel aastal samas suunas, et otsitakse üles erinevad vanad köögiviljade sordid, mida aetakse uuesti käima. Vana maailma maitseid taasavastatakse," rääkis Puum.

Väga palju propageeritakse ka suhkru tarbimise vähendamist ja ka kiirtoit on tema sõnul hakanud üha rohkem käima käsikäes tervislikkusega.

Toimetas
Rutt Ernits

Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}

Teade toimetusele edastatud

Sellelt Ip-aadressilt on ligipääs piiratud

Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar