Pärnu tippkokad restoranitoitu ei söö
Pärnus algas restoranide nädal. Huvitav on sealjuures see, et kaks Pärnu kokka oma tehtud roogasid süüa ei saagi.
"2018. aasta aprillis tahan ma teha oma esimesed võistlused klassikalises kulturismis. Selle nimel ma töötan ja olen vaeva näinud," selgitas Mon Ami peakokk Sten Märtin, miks tema rammusaid restoranitoite süüa ei saa, vahendas ETV saade "Ringvaade".
Restoranitoidu asemel sööb Sten Märtin näiteks täisterapastat veisehakkliha ja munaga.
Rannahotelli restorani peakokk Herkki Ruubel tõdes, et tema eesmärgid pole nii suured, kuid püüab siiski saada tippvormi. "Minu treeningud on enamasti enne tööpäeva algust," rääkis Ruubel, kes veedab suure osa oma hommikutest jõusaalis. "Sa pead tugev olema, et köögis üldse vastu pidada," lisas Ruubel.
Sten Märtini ja Herkki Ruubeli toite saab maitsta Pärnu restoranidenädalal. Kokku on selleks puhuks oma menüü välja töötanud lausa 25 söögikohta.
Toimetaja: Rutt Ernits