Kuidas meisterdada soolataignast jõuluehteid? ({{commentsTotal}})

Täna hommikul oli "Terevisiooni" köögis Nami-Nami.ee toimetaja Merilin Rosenberg, kes näitas, kuidas saab soolataignast meisterdada erinevaid jõulukaunistusi.

Jõuluehete meisterdamiseks läheb tarvis: üks klaas soola, üks klaas maisitärklist, poolteist klaasi nisujahu ja umbes kaks klaasi kuuma vett. Saadud mass tuleb korralikult läbi segada ning seejärel rullida õhukeseks.

Valmis lõigatud kujundid tuleks asetada küpsetuspaberile ning panna 70 C temperatuuri juures ahju umbes 12 tunniks ning ahjukse võiks jätta pisut irvakile.

Toimetaja: Madis Laur



elu
Eurovisioon
ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: