Rikkalikust õunasaagist valmista tervislikke krõpse ({{commentsTotal}})

Tänavune sügis on helde käega jaganud õunasaaki, mis paneb paljud inimesed kukalt kratsima, mida küll nende kõigiga peale hakata.

Elja Tarkuseaia perenaine Maily Kerdo tutvustas "Prillitoosi" saates lähemalt, kuidas valmivad ühed eriti maitsvad ja tervislikud õunakrõpsud.

Kerdo sõnul arvavad inimesed tänapäeval, et õuna kuivatamiseks on vaja puupliiti ja väga palju aega, kuid tegelikult käib kõik väga lihtsalt. Kiiremaks küpsemiseks soovitab ta lõigata õhukesed viilud ning valmistamiseks sobib täiesti tavaline praeahi. Lisaks võib maitseks õuntele peale puistata kaneeli.

45-50 kraadi juures tuleks õunu ahjus hoida umbes 12 tundi. Kerdo soovitab õhtul kella 20 ajal õunad ahju panna ning hommikuks on maitsvad krõpsud valmis.

Toimetaja: Kerttu Kaldoja



elu
Eesti Laul
ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: