Emadepäevaks valmista maitsev mokatort ({{commentsTotal}})

Mitme kokaraamatu autor Lia Virkus valmistas pühapäeva hommikul "Prillitoosi" saates maitsva mokatordi, mida on hea mõned tunnid enne peo algust valmis teha ja külmkappi oma aega ootama panna.

Mokatordi põhi valmib digestive küpsistest ja võist. Peale käib toorjuustu, vahukoore ja kohviga segatud tarretatud kreem.

Kellel pole küpsiste purustamiseks spetsiaalset masinat, saab sama töö suurepäraelt tehtud ka tainarulli abil. Želatiini tuleb tavaliselt sulatada küll kuumaveevannis, kuid Virkus õpetab nipi, kuidas hakkama saada ka lihtsamalt madala kuumusega pliidiplaadil.

"Ma usun, et see tort meeldib küll paljudele emadele," selgitas Virkus, kelle sõnul on maiustus juba aastaid tema laual olnud põhjusel, et pole liiga magus ega vänge.

Tort tahab külmkapis vähemalt neli tundi seista. Kaunistada võib kohviubade või marjadega.

Toimetaja: Kerttu Kaldoja



Eesti Laul
elu
Eurovisioon
ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: