Kalamees õpetab, kuidas lutsukala praadida ({{commentsTotal}})

Kalamees Hanno Kask näitas täna "Terevisioonis", kuidas lutsukalast maitsvaid kotlette valmistada.

"Luts on Eesti ainus magevee tursklane. Tuleb jaanuaris jõgedesse kudema ja kalamehed püüavad teda ning sealt ta ka meie toidulauale satub," rääkis Kask.

Kala valmistamisel kasutas ta sibulat, tomatipastt, austrikastet, sojakastet, kalakastet, mett, soola, sidrunit ja basiilikut.

2016. aasta on merekultuuriaasta ja igal kuul sel aastal on "Terevisiooni" fookuses üks Eestimaal elutsev kala.

Toimetaja: Madis Laur



elu
Reet Aus

Reet Aus teeb teksadest kampsuneid

Disainer Reet Aus ei piirdu vanade riidejääkide ümber lõikamise ja õmblemisega, vaid võtab need nüüd suisa lõimeks lahti. "Ringvaates" selgitas ta, mida see täpsemalt tähendab.

ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: